Merhabalar...
Çoook uzun zamandır yaklaşık 1 seneden fazla olmuş yazmamışım ama bu süreçte çok fazla şey değişti hayatımda. Kısaca hayallerimden birine kavuştum ve sevdiğim adamla evlendim:))) ''Herkes sevdiğiyle evlensin efsaneler dizilere kalsın aşıklar kavuşşun:)'' diye temennimizi de verdikten sonra gelelim başlığımızı detaylandırmaya.
Şehir hayatı, iş hayatının kompleksli insanları, patronları, çalışma arkadaşları, çevre şartları, ailevi mevzular, sosyal yetersizlikler, geçim sıkıntısı ve daha sayamadığım onlarca nedenlerin hepsi bir araya gelip ömrümüzden ömür çalmaya niyetleniyorlar ve bizde bu kadar negatiflik içerisinde evimizde huzurlu yaşamaya çalışıyoruz zor iş valla...
4-5 sene üniversite okuduk gerek istediğimiz bölümlerde gerekse ki çoğunlukla böyle olmuştur girebildiğimiz daha önce hakkında hiçbir bilgiye sahip olmadığımız bölümleri bitirdik. Güzel okullardan/bölümlerden mezun olanlar çok güzel maaşlara, imkanlara işler buldular diğer kesime giren ben ve benim gibiler ise işsiz kalmamak adına bulduğumuz ilk işlere girdik hala yaşam mücadelesi veriyoruz:P
Şuan konuştuğumuz konuların stres atmayla uzaktan yakından ilgisi yok farkındayım konumuza dönelim öyleyse.
Şehir hayatının ve yukarıda yazdığım etkenleri yorduğu beynimizi dinlendirmenin bir çok güzel/farklı yolunu keşfediyorum zamanla. Arkadaş çevresi önemli tabi bu noktada vizyonun genişletecek, bilgine bilgi katacak arkadaşlar candır.
Gelelim liste şeklinde stres atma yollarını anlatmaya. Bunların hepsini yaparken temiz bir ev/ortam, havalandırılmış bir oda ve kesinlikle ruhu okşayan müzikler önemli. Arka planda kalan şeyler ama biz farketmeden yenilenmemizi sağlıyorlar.
1- Boya/Resim Yapmak
2- Kaneviçe/crossstitch/xstitch Yapmak
3- Örgü/ Crocket Yapmak
4- Yemek Yapmak
5- Ev Dekorasyonu
6- Dikiş Dikmek

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

BB Krem

Hayatın durduğu o birkaç saniye